2014. december 4., csütörtök

WARSZAVA.../ Többi képért katt a posztra !
8 megjegyzés:

 1. Sárándon a vasútállomáson a pft-nél volt egy sínautó varsó.

  VálaszTörlés
 2. Én még vezethettem is egy ilyen FSO-t. A Warszavát az orosz Poveda alapján gyártották. Mezőtúr állomáson is áll egy vágánygépkocsinak átalakított példánya.

  VálaszTörlés
 3. Inkább kényelmes, mint szépnek mondható autó!

  VálaszTörlés
 4. Elsö autom volt, a Röppentyün szaladtunk a haverokkal a foglalásra ! Teljes felújitás után esküvöi kocsi is volt....nem is egyszer ! Oldalt szelepelt motorja miatt ovatosan kellett vele járni ! Jól adtam el egy csirketenyésztönek Soltvadkertre ! Köszönöm Balázs Lajcsi bácsinak, hogy az udvarukon dolgozhattam vele ! Erzsike lányával van kapcsolatom a Facebokon, ö is emlékszik rá.....na meg a haverok ! :D

  VálaszTörlés
 5. 45-ÉVE MÉG SZERELTEM ILYET,EGYEDÜL LELEHETETT VENNI A SEBESSÉG VÁLTÓT SEPRŰ NYÉLBŐL VOLT A NYELSTENGELYT HELYETTESÍTŐ KÖZPONTOSÍTÓ !

  VálaszTörlés
 6. 1968. januárjától az Apámnak,.. de még a faluban is,... Algyőn az első maszek autó volt. Ő "CSÉZA"-nak hívta,... ami nem fedte a valóságot,... hiszen a cséza,... könnyű 4 kerekű homokfutó. Kisgyerekként a hátsó ülésvolt az Én birodalmam! Ahogy elindult az autó,... pár perc múlva álomba ringatott. Ha tehetném,... vénségemre nosztalgiából vennék egyet! ;)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...